BonjaskyAcademy Almere

BOKSEN

MMA

KICKBOKSEN

PERSONAL TRAINING

FITNESS

POWER & CONDITIONING

Our Services

Vechtsporten

Bonjasky Academy biedt een variëteit aan vechtsport groepslessen. De groepslessen zijn onderverdeeld op niveau en leeftijd. Alle kinderen van 6 t/m 15 jaar zijn welkom bij onze jeugdlessen. Bij alle overige lessen is iedereen vanaf 16 jaar van harte welkom. Momenteel geven we de volgende lessen: Bokszaktrainingen Techniektrainingen Wedstrijdtrainingen Jeugdtrainingen Ladies Only trainingen Ouder en Kind les Pads lessen Bokstrainingen MMA trainingen Power & Conditioning

Fitness

Bonjasky Academy biedt een ruime 500m² aan fitness oppervlakte met de hoogwaardige apparatuur van Technogym. Ook biedt de Bonjasky Academy de mogelijkheid om met een trainer in de fitness te gaan sporten of voor personal training.

Power & Conditioning

Werken aan lenigheid, conditie en kracht! Sinds september 2015 wordt er op de Bonjasky Academy een nieuwe trainingsvorm aangeboden: Power & Conditioning. Bij de Power & Conditioning wordt er gestreefd naar volledige beweging. Dit houdt in dat het gaat om een vorm van trainen waarbij alle aspecten van het lichaam getraind worden en er niet gefocust wordt op een bepaalde spiergroep.

"De trainers zijn top. Lessen zijn heel interessant en variërend!"

Jane Miller

VRAGEN?