Mijn diensten

Uitlaat

Hondenwandeling op maat van je hond. De duur en het formaat kan variëren van een gewone korte wandeling tot een trektocht van een paar uur of een bezoek aan de hondenweide.

Leren wandelen

Sommige honden leren snel, anderen wat trager. Sommigen hebben bijzonder veel energie, anderen zijn sneller moe. Ik maak een trainingsschema per hond naargelang de noden.

Huisbezoek

Tijdens een huisbezoek geef ik de dieren te eten en laat ik ze kort uit. Een huisbezoek duurt standaard 30 minuten maar kan op vraag verlengd worden met een (stevige) wandeling.

Portfolio

Enkele foto’s van onze trouwe viervoeters

Recensies van de klant

Mijn klanten die een woordje / aanbeveling over mijn werk doen.

Onze honden Jules en Tygo hebben een topvakantie beleefd bij “De Thuishond”. Karen is een zorgzame vrouw met een groot dierenhart. Ze weet van aanpakken en spendeert alle tijd en aandacht aan de honden. Een echte topper!

Ik vind het heel moeilijk om iemand te vertrouwen met onze hond. Niet alleen omdat ze groot en sterk is, maar gewoon omdat ze heel erg belangrijk is voor ons. Wij gingen afgelopen maandag een ganse dag weg van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. En niet alleen onze kinderen hadden een super fijne dag maar ook ons Floo met Karen!  Ze heeft genoten om samen met Karen en Rakker te wandelen, spelen, knuffelen…Karen stuurde foto’s door zodat ik zeker wist dat alles oké was. Een echte aanrader dus! Ik zal in de toekomst zeker en vast nog beroep doen op De Thuishond!

Tijdens een wandeling met mijn hond Bruce ben ik Karen tegen gekomen , Bruce is een lieve hond maar kon geen hond passeren zonder zich te bewijzen. Dat uitte zich in trekken en naar mijn gevoel agressief uithalen . Elke wandeling was ik al gestrest nog voor ik andere baasjes met hun viervoeters zag aankomen. Karen heeft me laten inzien dat het niet aan Bruce lag maar eerder aan mij, ik reageerde verkeerd op bepaalde situaties. Door samen te gaan wandelen heeft Karen mij heel veel aangeleerd en mij meer vertrouwen gegeven. Ik had nooit durven denken dat wandelen zo aangenaam kan zijn. Karen jij bent een zeer sympathieke dame met een warm hart voor dieren en mensen.

Super bedankt voor alles .

Karen is een grote hulp. Ze heeft al een aantal keer mijn honden uitgelaten en is een van de weinige die ik ken die mijn twee grote honden alleen de baas kan! Heel blij van haar inbreng!

Contacteer ons

Van dinsdag tot en met zondag tussen 7u30 – 21 uur

Like onze facebookpagina